Skip to main content

Üdvözöljük
a Beurer-Hungaria Kft-nél!

A Beurer-Hungaria Kft. 1991. decemberében alakult, 100 %-ban német tulajdonban levő társaság. Az anyavállalat a németországi Ulm-ban található. A termelőtevékenység 1992. március 1-jén egy bérelt épületben kezdődött Magyarországon, Veszprémben. Kezdetben bérmunka modellben, 6 fővel zajlott a melegítőpárna gyártás. A melegítő párnák piacán a 90-es években a Beurer nem csak a német, de az egész európai piacon vezető volt. 1994-ben a vállalat birtokba vette a jelenleg is használt telephelyét és a tevékenység kiegészült a steppelt ágymelegítők gyártásával. 1998-ban megépült az alapanyag- és készáru raktár. A cég fő tevékenysége: „Háztartási villamos készülékek gyártása”, ami különféle melegítőpárnák, ágymelegítők, lábmelegítők, melegítő takarók gyártását jelenti. A gyártási darabszám és a dolgozói létszám tízszeresére nőtt. Az ezredfordulón új irodaépülettel, 2002-ben újabb gyártócsarnokkal bővül a magyarországi leányvállalat. 2004-ben megszűnt a bérmunka időszaka és Soós Csaba ügyvezető vezetése alatt megkezdődött a teljes körű gazdálkodás: a gyártástervezés, a beszerzés és a diszpozíció is átkerült a német központból Veszprémbe és kezdetét vette az automatizált gyártás. Az ezredfordulón a Beurer már Európa vezető gyártója volt az egészség és a jó közérzet területén. Az alaptermékek, a melegítőpárnák és takarók mellett a termékpaletta kibővült a mérlegekkel, illetve szépségápolási termékekkel, arcszaunával, körömápolási eszközökkel. A továbbra is családi tulajdonban lévő vállalat tovább terjeszkedett Kelet-Európa, Ázsia és a Közel-Kelet felé.

A Veszprémben létesült, dinamikusan fejlődő Beurer-Hungaria Kft. az „Egészség és Jó Közérzet” jegyében gyártja termékeit. Bízom benne, hogy oldalunk böngészése során hasznos információkhoz jut, és ezáltal betekintést nyer magyarországi vállalatunk életébe, az itt folyó munkába.

Soós Csaba
ügyvezető

Cégtörténet: Beurer-Hungaria Kft.

 • 1992 – A Beurer-Hungaria Kft. alapítása, melegítő párna gyártás kezdete bérmunka modellben.

  1994 – Átköltözés az új telephelyre, új csarnokba: steppelt ágymelegítők gyártásának kezdete.

  1998 – Magasraktár építése drive in rendszerű polcrendszerrel, főleg készáru tárolás céljára.

 • 2000 – Központi irodaépület és szociális helységek birtokba vétele.

  2002 – Újabb gyártócsarnok építése, a melegítő párnák és a lábmelegítő gyártás átköltöztetése.

  2003 – Kasírozógép és nagyfrekvenciás ágymelegítő hegesztés áttelepítése Németországból.

  2004 – A bérmunkás időszak vége, a teljes körű gazdálkodás kezdete. Vállalatirányítási rendszer bevezetése, a gyártástervezés, beszerzés és a diszpozíció átvétele Ulmból. A steppelési technológia befejezése és az ultrahangos hegesztési eljárás bevezetése az ágymelegítő gyártás területén.

  2005 – Make or buy döntés: a mechanikus alapú kapcsolók saját gyártásának befejezése, az elektronikai alapú kapcsolók kínai beszerzésének kezdete.

  2006 – Az ultrahangos hegesztési technológia bevezetése a melegítő párna gyártásban. Sprinkler tűzoltó rendszer kiépítése.

  2007 – Egy ún. hidegraktár építése.
  Kaizen / Lean projekt kezdete: 5S, Q-körök, SMED, TPM, Pull logisztika.

 • 2010 – Új üzemcsarnok építése, fűtőszál gyártás áttelepítése az anyavállalattól.

  2012 – A Beurer-Hungaria Kft. 20 éves.

  2013 – Az eddigi legnagyobb gyártási mennyiség, 2 millió darab felett.

  2015 – 3 nagy projekt: a régi vállalatirányítási rendszer SOFT M helyett proALPHA bevezetése, infralámpa gyártás elindítása, ISO 13485:2012 orvostechnikai eszköz szabvány bevezetése.

  2016 – Új termelési darabszám rekord: több mint 2,7 millió darab.

  2017 – 25 éves jubileum. Műszaki fejlesztések az 5 nap/2 műszak és az automatizálás jegyében.

  2018 – 1.000 ㎡-es gyártócsarnok bővítés, új kasírozógép beüzemelése, új UB USS megrendelése.

 • 2020 – Maszkgyártás (sebészeti) bevezetése, orvostechnikai gyártóüzem és raktár beruházás megkezdése. 3 orvostechnikai eszköz projekt IL60, BM53, FT93 indítása.

  2021 – Új UB-USS üzembehelyezése. Medical csarnok és raktár beruházás befejezése, maszkgyártás és infralámpa szerelősorok átköltöztetése.

  2022 – 30 éves jubileum. Moldovai üzem gyártásának beindítása. SMT projekt előkészítése, fűtőszálgyártás kapacitásbővítés, IL60, BM53, FT93 projektek mintagyártása és MDR folyamat megkezdése.

Ismerkedjen meg velünk!

A Beurer-Hungaria Kft. az „Egészség és Jó Közérzet” jegyében,
a legszigorúbb minőségbiztosítási irányelvek mentén gyártja termékeit.

Ágymelegítők

A Beurer-Hungaria Kft ágymelegítői kellemes meleget biztosítanak a használónak. Széles méret és funkció választék áll rendelkezésre a legspeciálisabb igények kielégítésére is. 75 … 160 cm szélességben és 130 … 200 cm hosszúságban, egyes változatoknál matracra illeszthető kialakításban érhetők el a termékek. A termékek gyártásához felhasznált esztétikus, magas színvonalú, Ökotex tanúsítással rendelkező alapanyagok komfortos használatot biztosítanak.

Melegítőpárnák

A Beurer melegítőpárnák forma és alapanyag választéka miatt minden felhasználó megtalálja a számára legmegfelelőbb típust. Elérhetők hagyományos négyszögletes formájú termékek, ill. speciálisan egy-egy testrész melegítésére kifejlesztett változatok. Az Ökotex szabványnak megfelelő változatos színű és mintájú alapanyagok az esztétikai élményen felül nagyon komfortos felhasználást biztosítanak.

Lábmelegítő

Az elektromos lábmelegítő akár 47-es lábméretnél is használható, kialakítása optimálisan követi a láb formáját a kényelmes használat érdekében. A nagyon kellemes tapintású, puha bélés a termékből eltávolítható és igény szerint mosható.

Infralámpák

A Beurer-Hungaria Kft által gyártott infralámpák orvostechnikai eszközként tanúsítva állnak a felhasználók rendelkezésére. A kényelmes és biztonságos felhasználást szolgálják a funkciók és tartozékok úgymint az állítható ernyő, az egyes típusokba beépített időzítés, és a védőszemüveg. Az infralámpák 100 W és 150W változatban érhetők el.

ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ CSARNOK ÉS RAKTÁR

Építés éve: 2021

Alapterület: 2 x 1.500 m2
+ raktár 1.250 m2

 

FŰTŐSZÁL CSARNOK

Építés éve: 2010

Alapterület: 650 m2

HIDEGRAKTÁR

Építés éve: 2007

Alapterület: 500 m2

ALAPANYAG RAKTÁR

Építés éve: 1998

Alapterület: 1.000 m2

MELEGÍTŐPÁRNA ÉS LÁBMELEGÍTŐ CSARNOK

Építés éve: 2002

Alapterület: 1.500 m2

ÁGYMELEGÍTŐ, FŰTÖTT TAKARÓ CSARNOK

Építés éve: 1994

Alapterület: 2.000 m2

GÉPES ÜZEM

Építés éve: 2018

Alapterület: 1.000 m2

IRODAÉPÜLET

Építés éve: 2000

Alapterület: 2 x 500 m2

Beurer-Hungaria Kft. telek (41.706 ㎡) és épületek (11.900 ㎡)

A munka-magánélet egyensúlya

 • Elégedettség
  Vállalatunknál törekszünk a kollégáink munka-magánélet egyensúlyának a lehető legnagyobb mértékű támogatására. A szellemi munkakörökben ezért biztosítunk rugalmas munkarendet, home-office lehetőséggel. A fizikai munkakörökben előre tervezhető, 2 és 3 műszakos munkarendben dolgozunk. A munkába járást vállalatunk támogatja, szerződéses buszjáratokkal biztosítjuk a helyi- és helyközi közlekedést, élünk a vármegye bérletek adta kedvezményes lehetőségekkel, és a törvényi kereteken felüli mértékben járulunk hozzá a gépkocsival való közlekedéshez is. Nyári- és téli leállásaink előre tervezettek, a szabadságokat a törvényben meghatározott módon adjuk ki. Dolgozóink fele, több, mint 5 éve dolgozik a vállalatunknál. Jubileumi ajándékaink mellett Wellbeing programmal is támogatjuk a munkavégzést.
 • Támogató környezet
  Inspiráló munkaköri feladatok, folyamatos fejlődési lehetőségek, komfortos munkakörnyezet, támogató és segítőkész kollégák várják a hozzánk csatlakozókat. Szakmai, IKT és soft skill jellegű képzések, csapatépítések során fejleszthetőek az egyéni készségek, képességek. Az új dolgozókat betanítási program várja, a szellemi és egyéb indirekt munkaköröknél ez 3 hónap hosszú, a betanított munkakörök esetében egy-két hét, amit külön betanító kollégák támogatnak és segítenek.
 • Biztonság
  Dolgozóink biztonsága elsődleges számunkra, ezért munkavédelmi utasítások vannak érvényben a gyár minden területén. Munkaruhát ingyenesen biztosítunk dolgozóink számára: pólót, nadrágot, pulóvert, kabátot és cipőt. Gépkocsi és kerékpár parkolók állnak rendelkezésre a gyár területén belül.