Skip to main content

Karrier

Az álláspályázókra vonatkozó GDPR adatkezelési tájékoztatót itt találja:

Jelenleg az alábbi állásajánlatok közül választhat:

 1. Üzemi anyagmozgató
 2. Kézi szerelő - Operátor
 3. Gépkezelő

A nyitott pozíciókra kattintva ellenőrizheti az álláshoz tartozó főbb feladatokat, a szükséges elvárásokat és ajánlatokat. Amennyiben valmelyik ajánlat felkeltette érdkelődését, kérjük jelentkezzen az adott pozícióra az ott megjelölt elérhetőségek valamelyikén.

Reméljük, hamarosan kollégaként üdvözölhetjük Önt is!

Gyakran ismételt kérdések

 • Milyen tulajdonú a vállalat?

  Az anyavállalatunk Ulm-ban, Németországban van, ahol több, mint 100 éve működik már. Itt Veszprémben 30 éves a vállalat.
 • Hány műszakban dolgozik a cég?

  Az operátori munka esetében fixen 2 műszakot kell vállalni. A többi munkakörnél legtöbb esetben szintén 2 műszak van, néhány munkakörnél van csak 3 műszak.
 • Mivel foglalkozik a vállalat?

  Vállalatunk elsődleges célja az „Egészség és jó közérzet” támogatása.
  Elsősorban fűthető textíliákat gyártunk, mint pl.: ágymelegítő, lábmelegítő, vese- és hátmelegítő, melegítőpárna, fűthető takaró. Az áruházláncok polcain biztosan találkoztak már a munkatársaink által előállított termékekkel. 😊
  Az egyre fejlődő orvostechnikai csarnokunkban infralámpa szerelés folyik, ill. hamarosan új termékekkel bővülünk, mint pl.: vérnyomásmérő, érintésmentes hőmérő.
 • Mennyi a betanulási idő?

  A próbaidő egységesen 3 hónap. A betanulás operátori munkakörben tevékenységtől függően 2-4 hét, a betanulást betanító kolléga segíti. Az operátori feladatok elsajátítása nem igényel különösebb tapasztalatot, de kézügyességre azért szükség van. A korábban szerzett forrasztási-, szerelési tapasztalat tehát nem elvárás, viszont jelentősen megkönnyítheti a betanulást.
 • Hogyan lehet Önökhöz kijutni?

  A vállalatot 1-es és 8-as helyijárattal lehet legkönnyebben megközelíteni, ill. távolsági buszos megálló is van a közelben.
 • Hogyan támogatja a vállalat a napi munkába járást?

  Veszprémen belül van ingyenes céges járatunk. Hozzájárulunk a helyijáratbérlet vásárláshoz (1-es és 8-as helyijáratok). Helyközi közlekedés esetén 100%-ban térítjük a buszbérletet. Vidékről gépkocsival munkába járóknak 30 Ft/km -t térítünk. Közösségi közlekedés hiányában igénybe vehetik dolgozóink a Rébusz-98 járatokat is.
 • Munkaközi szünet van-e?

  Napi 8 óra munkavégzés alatt 30 perc szünetet biztosítunk 5 perc, 20 perc, majd ismét 5 perc formájában. A szünet munkaidőnek számít. Az étkezéshez jól felszerelt, tiszta étkező áll rendelkezésre mindegyik üzemünkben.
 • Dohányzási lehetőség van-e?

  Szünetekben van lehetőség dohányozni, a kijelölt helyeken.
 • Munka jellege milyen?

  Az operátori munka könnyű fizikai munka, melynek során van ülve és állva végzendő folyamat is.
 • Milyen munkaszerződést ajánl vállalatunk?

  Egységesen, minden munkakörben határozatlan szerződést ajánlunk új munkatársainknak, 3 hónap próbaidővel.